An Inputbox for Filepath

You want a new feature? That's the place to talk about it.
Post Reply
RedneckDrow
Posts: 70
Joined: Wed 23. Mar 2011, 16:19

An Inputbox for Filepath

Post by RedneckDrow » Wed 18. May 2011, 01:19

I find simply imputting the filepath to be faster (especially if you know exactly where you want a file) than having to select the path every time you want to change it.

User avatar
Raimond
Administrator
Posts: 292
Joined: Sat 20. Nov 2010, 13:31
Contact:

Re: An Inputbox for Filepath

Post by Raimond » Wed 18. May 2011, 19:56

Hi,

there was an option in the old 4.x version which allowed you to configure path and filename for each file.
There were a lot of problems with this since a lot of users like to read but don't know a lot about computers.

At the beginning ( I think 5 years ago) I've published the program as .zip and .rar. Your computer is able to open an archive since Win XP. So some people didn't extract the downloader but started it directly from the archive. That's the reason why there's an installer even if I wouldn't need one normally.

So, back to your question: Sorry, the changable filename is the maximum of what i'll include. (With version 0.3.0 there's %c for category[ff.net only at the moment])

At the moment I'm checking how to remove the need to install and configure Calibre since I get a lot of emails with questions about how to do it.

Rai

RedneckDrow
Posts: 70
Joined: Wed 23. Mar 2011, 16:19

Re: An Inputbox for Filepath

Post by RedneckDrow » Sat 21. May 2011, 12:39

Raimond wrote:Hi,

there was an option in the old 4.x version which allowed you to configure path and filename for each file.
There were a lot of problems with this since a lot of users like to read but don't know a lot about computers.

Rai
Now see, I used the old version for years, and that's what I'm talking about, but I'm just talking about changing the textbox for the output path into an input box for those who do know about filepaths to save time.

I don't mean the whole dialogue you had in 4.0.x, sorry if I confused you.

User avatar
Raimond
Administrator
Posts: 292
Joined: Sat 20. Nov 2010, 13:31
Contact:

Re: An Inputbox for Filepath

Post by Raimond » Mon 23. May 2011, 20:18

Hi again,
I'm sorry I have no clue what you are talking about.
At the moment there is no textbox for the outputpath - There's only a Button which opens a "save to folder Dialog" to change the path.
Maybe you could take a screanshot with a red box around the area you are talking about?

Rai

Post Reply